Del

Fredag kveld tok Norwegian for første gang av på ruten mellom New York og Paris. En fullbooket Dreamliner fikk æren av å fly selskapets første tur mellom metropolene. Dermed fortsetter Norwegian å vokse som interkontinentalt selskap.

– For å konkurrere i global luftart er det viktig å bygge en robust internasjonal virksomhet. Vi har i dag en betydelig tilstedeværelse på London Gatwick og på Kennedy-flyplassen i New York. Med Paris på langdistansekartet, kan vi tilby enda flere reisende på begge sider av Atlanteren muligheten til å fly komfortabelt til en lav pris, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Lørdag ble ruten Paris – Los Angeles lansert. 4. august er det duket for nok en rute. Da er det Paris – Fort Lauderdale som står for tur.

– De nye rutene mellom Paris og USA har så langt blitt tatt veldig godt imot av både franskmenn og amerikanere, sier Kjos.

Skriv en kommentar