Del

Pressemelding
Foto: USAG-Humpfrey

St. Louis, 22. August 2016
Boeing har nylig levert en Apache Longbow Crew Trainer til Sør-Korea. Koreanske piloter skal bruke simulatoren for trening på AH-64E Apache Guardian-helikoptrene som Boeing igangsetter levering av senere i år. Simulatorsystemet bruker Apaches flight-software og utprøvde flight- og avionikksystemer for å sikre en presis og realistisk treningsopplevelse.

Fullt treningsprogram

“AH-64 Apache-helikopteret utgjør en kritisk forsterkning for U.S. Army og kunder verden rundt,” sier Randy Nielson, U.S. Army Apache Program Management Office-sjef for treningsmateriell. “Longbow-simulatoren er en uvurderlig ressurs som vil gjøre koreanske piloter i stand til å trene og vedlikeholde flysystemer, beherske flyging og taktiske oppgaver og øke deres kampferdigheter uten at livene deres settes i fare,” sier Nielson.

Stor bestilling

Boeing vil bekoste to års trening og systemvedlikehold. Leveransen utgjør én del av Koreas totale bestilling pålydende 1,6 milliarder USD, som innbefatter 36 Apache Guardian-helikoptre, trening og logistikkstøtte.

Skriv en kommentar