Del

SAS satser tungt på WiFi, og oppgraderer systemene sine.

– Vi ønsker å tilby ekstraservice til våre passasjerer, og vet at WiFi er en viktig del av livet for mange. Derfor oppgraderer vi kort- og mellomdistanseflyene våre med ekstra raskt WiFi, slik at man både kan strømme filmer og TV-serier på turen, sier Rickard Gustafson, President og CEO i SAS, i en pressemelding.

 

mercurio-wifi-1080x675
Snart kan du strømme filmer og TV-serier på enkelte SAS-flyvninger, og være online med flere enheter samtidig. Foto: Mercurio WiFi

 

Som en del av oppgraderingen vil blant annet kabinpersonalet utstyres med iPad Mini, tilkoblet flyets WiFi. Slik kan de hjelpe passasjerene bedre ved å avlese flight- og passasjerinformasjon direkte fra nettbrettet på et hvert tidspunkt av flyvningen.

Det første flyet med fornyet WiFi vil bli satt i trafikk i andre halvdel av 2017. Wifi-en vil være gratis på kortdistanseflyginger for alle med SAS EuroBonus eller SAS Plus Ticket, sier SAS.

Stort foto: E-spaces

Skriv en kommentar