Del

Ifølge Vesterålen Online kommer Widerøes Flyveselskap til å sette opp en rute mellom Skagen lufthavn utenfor Stokmarknes i Vesterålen og Oslo Lufthavn. Første avgang vil være 25. juni, og fortsette på tirsdager, torsdager og lørdager fram til 12. august.

– Dette er ei rute vi har stor tro på kan fungere. Vesterålen er et spennende market, og vi tror det blir et bra supplement til det øvrige tilbudet vi har der, uttaler kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Silje Brandvoll til VOL.

Widerøe skal operere ruta med en Dash 8-100 med 39 seter. Banen på Skagen er kun 899 meter. Noe som gir begrensninger for hvilke fly som kan benyttes. Ifølge VOL vil Widerøe vurdere å blokkere ytterligere seter i flyet. Antakelig for å spare vekt. Flyet vil gå direkte mellom Skagen og Oslo, og ta 2 timer og 25 minutter.