Del
Den krakilske passasjeren skal ha kommet seg løs flere ganger før Marx bisto med å få kontroll på ham. Foto: Youtube

Selskapet lover strengere sikkerhet om bord etter passasjerbråket på en flyvning som fikk mye oppmerksomhet takket være 80-talls-sangeren Richard Marx.

Marx og kona, TV-personligheten Daisy Fuentes, var om bord på flighten som gikk fra Hanoi, Vietnam, til Incheon, Sør-Korea. (Video av hendelsen nederst i saken)

En passasjer begynte å lage bråk, og spyttet blant annet på kabinpersonalet. Marx («Right here waiting for you», 1989) sa i ettertid at han var «sjokkert over hvor dårlig rustet kabinpersonalet var til å takle en slik hendelse», skriver Mirror.

Richard Marx ble kjent for slageren «Right here waiting for you» i 1989

De var blant annet ute av stand til å avfyre et elektrosjokkvåpen som flyet var utrustet med for slike tilfeller.

Marx selv fortalte at han selv måtte bistå med å få kontroll over passasjeren, etter at han tre ganger kom løs etter kabinpersonalets forsøk på å binde ham, skriver Mirror.

Paret la ut flere bilder av opptrinnet på sin Instagram-konto, og en annen passasjer filmet også store deler av opptrinnet (saken fortsetter under bildet)
Paret Marx og Fuentes publiserte en rekke bilder av opptrinnet på sin egen Instagram-konto.
Foto: Skjermdump

Selskapet sier nå at de i fremtiden vil ha med minst én mannlig kabinansatt på hver flyvning.

– Mens amerikanske selskaper har trappet sikkerheten om bord kraftig opp etter 11. september, har Asia av kulturelle årsaker blitt værende igjen i gammel praksis. Vi vil bruke denne hendelsen til å styrke sikkerhetskulturen vår, sa Korean Airs president, Chi Chang-hoon i ettertid.

Ulovlig adferd har mer enn tredoblet seg over de siste fem årene, viser opplysninger fra Sør-Koreanske myndigheter.