Del
En Twitter-bruker hevder han ble utsatt for rasisme i innsjekkingsskranken et sted i USA.

Luftfart.Media kom søndag over en Twitter-melding fra brukeren Mustafa Kosgen, der han kobler Norwegian opp mot rasisme. Selskapet har svart at de ikke aksepterer rasisme, og undersøker hva som har skjedd.

Undersøker

Kommunikasjonssjef Astrid Mannion-Gibson i Norwegian utdyper dette for oss, og sier at en mann hevder han ble utsatt for rasisme da han sto ved innsjekkingsskranken. Dette skal ha skjedd på en av Norwegians destinasjoner i USA, og skal gjelde en medarbeider i en av selskapets samarbeidspartnere.

– Vi kjenner ikke til alle detaljene her og undersøker nå hva som har skjedd, sier Mannion-Gibsen til Luftfart.Media mandag ettermiddag.

Uakseptabelt

Norwegian har løpende kontakt med personen som hevder han er utsatt for rasisme.

– Norwegian tolererer ikke noen form for diskriminering og vi er i løpende kontakt med personen dette gjelder, sier kommunikasjonssjefen.