Del

En 747-400 tilhørende MyCargo Airlines fløy på vegne av Turkish Airlines med registreringsnummer TC-MCL, på flyvning TK-6491, krasjet inn i en landsby i Kirgisistan mandag morgen. Flyet var på vei fra Hong Kong til Bishtek i Kirgisistan, og var etablert på final for rullebane 26 da alt gikk galt.

Pilotene måtte avbryte innflyvningen og gå rundt, men flyet klarte ikke å vinne høyde igjen. 1100 meter unna rullebanen fløy 747-maskinen rett inn i en landsby hvor det traff flere hustak, og drepte 28 personer. Alle de fire crewmedlemmene omkom også. Åtte personer ble fraktet til sykehus.

Boeing har sendt ut kondolansemelding til alle etterlatte, og ønsker alt det beste til de skadde. Et teknisk team fra Boeing står parat til å bistå etterforskningen. 30 av 43 hus ble rasert i kollisjonen.