Del
Skjermdump, Flightradar24
Flight SK4418 fra Oslo til Tromsø har nettopp  divertet til Værnes. Crewet skal ha opplyst om at den ene generatoren har stoppet, og at det derfor landes for å oppfyle driftskravene. – Ingenting kunne merkes under flyging, sier passasjer Markus Kristoffer Dreyer, som er om bord og tipser Luftfart.Media om saken.
Vedlikeholdspersonell undersøker angjeldende motor.
Foto: Markus Kristoffer Dreyer

Vel inne i terminalen forteller Dreyer oss at det nå er informert om at et nytt fly vil bli satt opp fra Oslo, og at Tromsø-passasjerene vil måtte vente på denne avgangen, som er satt til kl. 18:20 i ettermiddag. Flyet med generatorproblemer blir inntil videre stående på Værnes.
– Det blir jo ikke lange ventetiden, men alle passasjerene har fått mat- og drikkekuponger, sier Dreyer.

 

Tromsø-passasjerene på SK4418 får et uplanlagt opphold på Værnes.
Foto: Markus Kristoffer Dreyer