Del

Ved midnatt åpnes billettsalget til FlyViking, skriver iFinnmark (Pluss). AOC (Air Operator Certificate) er i boks etter en lang prosess, og FlyViking går snart i lufta. Når det nye flyselskapet er på vingene, vil helt nye muligheter åpne seg. Spesielt for folk bosatt i Finnmark.

FlyViking vil lansere en flyrute fra Hammerfest til Tromsø, som skal korrespondere med Norwegians flight til Oslo. Giæver lover billettpriser helt ned i 499,- kroner én vei. Er du heldig vil du kunne komme deg fra Hammerfest til Oslo for opp mot en tusenlapp, ifølge Giæver.

Natt

iFinnmark skriver også at selskapet vil lansere en nattflyvning mellom Tromsø og Hammerfest.

– Vi  kommer til å lansere en nattflyging mellom Tromsø og Hammerfest. Norwegian lander klokken 23.55 i Tromsø, fra Oslo. Dermed kan du gå reise videre med FlyViking klokken 00.30 og være fremme i Hammerfest like over klokken 01.00. Da kan du ha vært i Oslo sent, og enda komme deg hjem, forklarer Giæver til samme avis.

Nattflyvningen vil imidlertid ikke være på plass når billettsalget åpner ved midnatt. Den vil komme senere, ifølge Giæver.

Flere Finnmark-ruter

Fra før har Luftfart.Media skrevet at FlyViking satser på Tromsø – Alta. Mange spådde at Alta kom til å bli et satsingsområde for FlyViking, men de avslører nå at det er Hammerfest som i første omgang vi få flest runder. Alt avhenger likevel av hva konkurrentene vil gjøre i Alta.

– Selv om vi har sagt at vi kommer til Alta, så skal vi styre mot Hammerfest. Det vil bli to til tre rundturer i første omgang. Alta kan jeg ikke si så mye om, vi kommer til å fly en til to rundturer dit, men det avhenger mer av hva SAS, Norwegian og Widerøe gjør der.

Senere vil det kanskje åpnes flere ruter mellom Tromsø, og destinasjoner i Finnmark, skriver iFinnmark.