Del

Torsdag i forrige uke skulle en Norwegian-maskin lette fra Gardermoen, og ta turen opp mot Evenes i Nordland. Før avgang oppdaget kabinbesetningen at det var én passasjer for mye om bord. De prøvde å kalle opp «blindpassasjeren» over intercom, men ingen responderte.

Besetningen satte da igang med full sjekk av billettene til alle om bord, og en forvirret mann oppdaget plutselig at han hadde SAS-logo på billetten sin. Ifølge Bladet Vesterålen, visste ikke mannen at han hadde gått om bord i feil fly.

– Det må ha skjedd en glipp under ombordstigningen. Vi skal følge opp saken, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsjef i Norwgian til VG.

Sandaker-Nielsen sier videre at dette ikke utgjorde noen trussel, da alle passasjerer har vært gjennom sikkerhetskontroll før avgang. Men likevel er dette noe som ikke skal skje, sier Sandaker-Nielsen. Det samme sier kommunikasjonssjef Joachim Andersen ved Avinor, Oslo Lufthavn.