Del
Astronauter trener i dag primært under vann, men denne metoden for å oppnå vektløshet har blitt værende. Nå er den tilgjengelig for hvermansen som har betalingsvilje.

Etter en grunnleggende legesjekk kan du bli med til himmels. Stedet er fasiliteten Novespace i Bordeaux, Frankrike.

Når «fest setebeltene»-skiltet slukker her, har det nemlig en ganske annen betydning enn det vi er vant til. Ved å klatre til høyde og gjøre en langsom pushover oppnår flyet en periode på ca 22 sekunder null G mens det langsomt faller fra 28 000 til 20 000 fot.

Men gratis er det ikke: En tur i Zero-Gs A310, som vi ser i videoen, koster 6 000 Euro. For den prisen får du 15 parabler, eller sykluser, som til sammen gir en times flyvning inkludert klatring til «toppen av bakken».

Ser definitivt ganske morsomt ut!