Del
En tilfeldig forbipasserende kom over en forlatt Piper Warrior midt i «ingensteder», like ved et veikryss, i Iowa i går.

Det ser noe betuttet ut på bildet, det lille flyet der det står like ved byen Oskaloosa. Kanskje ikke så rart, for noen eier eller pilot var ikke å se. Den lokale sheriffen kom til stedet og begynte sine undersøkelser, men står så langt uten spor. Ingen har noen forklaring på hvordan flyet havnet der. Det er ingen skader på det, og det står på et mildt sagt utypisk sted for en landing.

Det er normalt at det settes i gang undersøkelser etter funn av forlatte kjøretøyer av ulikt slag, fordi det kan innebære at noen har fått sjokk etter en hendelse og deretter gått seg bort i forvirring, men i dette tilfellet har det ikke kommet meldinger om savnede eller luftfartøyer som har uteblitt fra sin destinasjon.