Del
Det ble svært dramatisk for to menn da helikopteret deres havarerte. Skadet og ute av stand til å bevege seg lå de i et brakkvannsområde mens krokodillene kretset rundt dem og tidevannet steg.

 

Da kom redningen som engler fra luften, forteller Brisbane Times. Etter 12 timers hvileløs leting fant RACQ Capricorn Helicopter Rescue endelig vraket og de to mennene, og det var i siste time, ifølge redningsmannskapet.

Redningsmannskapet ble intervjuet på kanalen 7 News, og sier de ikke hadde ventet å finne de to i live. NB: bildet er ikke en link

Redningshelikopteret landet umiddelbart og tok seg frem til de skadde. Det viste seg at den ene hadde et brudd i ryggen og i praksis var helt hjelpeløs der han lå. Også den andre hadde pådratt seg skader, og begge var dehydrerte. Nå er de altså i trygghet.

Det betegnes som noe av et mirakel at de to overlevde styrten. Helikopteret var sterkt skadet, og helikopteret ble varslet savnet på grunn av medgått tid siden kontakt. Nødpeilesenderen ble nemlig ikke utløst, og var også utenfor rekkevidde for manuell betjening da den ble liggende i en del av helikopteret som var under vann.