Del
Et foreløpig uløst flymysterium har skapt overskrifter i USA. Nord for Lake Ontarion har en Cessna 172 styrtet med tomme tanker, men noen pilot har ikke vært å se.

 

Myndighetene etterforsker nå det høyst spesielle tilfellet der cessnaen ble funnet styrtet i ved Lake Ontarios nordlige bredd, på grensen til Canada.

Cessnaen er Michigan-registrert, og ble funnet med tomme drivstofftanker. Flyet er vrak, men det var ingen ombord, og det var ingen spor i snøen verken til eller fra krasjstedet. Flyet var utstyrt med autopilot, og denne skal ha vært påslått.

Flyet ble funnet på den nordlige delen av den frosne Lake Superior.

Krasjstedet er 400 nm fra Ann Arbor, og samsvarer godt med drivstoffrekkevidden for flyet. Det eneste pollitiet så langt har villet si er at flyet kan knyttes til en sak de har gående om en savnet person.