Del
Norwegian har sikret seg en kontrakt om å fly 300.000 britiske statsansatte på deres forretningsreiser, melder det danske nettstedet check-in.dk.

Av Jens Overvik

Det betyr at Norwegian har føyet seg inn på listen over foretrukne flyselskaper til den britiske stats forretningsreiser, kalt «Crown Air Programme». Fra før finnes EasyJet og British Airways på denne listen.

Toårig kontrakt

– Norwegian er et av luftfartsselskapene som har rimelige flyreiser til Europa og USA, og vi er glade for å tilby våre konkurransedyktige priser til den britiske stat, sier salgssjef for Storbritannia Dominic Tucker i Norwegian Air, til nettstedet.

Avtalen betyr at 300.000 britiske statsansatte vil kunne reise til rabatterte priser på alle Norwegians flyvninger fra London, Edinburgh, Birmingham og Manchester i de kommende to årene som kontrakten er tegnet for.

Danske kontrakter

Norwegian har også fått statlige og kommunale avtaler i Danmark om fire langdistanseruter fra København. Norwegian har fra før en rekke lignende avtaler med stat og offentlige virksomheter i Norge.