Del
Foto: Facebook / Donna
En tyrkisk mann identifisert som Anil Uskanil ble først pågrepet på LAX da han åpnet en dør ut til lyoppstillingsplassen. Da han senere likevel fikk gå om bord i flyet til Hawaii, eskalerte situasjonen.

 

American Airlines Flight 31 hadde 181 passasjerer om bord på gårsdagens flyvning, som snart skulle ta en merkelig vending.

Passasjerer som hadde bordet tidlig til samme seteran som Uskanil fant en bærbar PC i mannens setelomme, og antok at den måtte ha ligget igjen fra forrige flyvning. Kabinpersonalet mente at den kunne tilhøre en passasjer som var på den ene toalettet. Dette var Uskanil, som etter hver t kom tilbake til setet sitt. Ifølge kabinpersonalet og andre passasjerer virket han malplassert og lettere forvirret.

Sidemannen ga Uskanil laptopen og sa at den hadde ligget i setelommen hans. Uskanil begynte da å åpne og lukke den, og forsøkte deretter å ta seg til et sete på første klasse. Etter å ha blitt sendt tilbake til setet sitt fortsatte den merkelige oppførselen, og ifølge medpassasjerer skal han ha forsøkt å ta seg frem til cockpit, skriver Telegraph.

 

Den tyrkiske passasjeren ble arrestert av FBI etter landing.
Foto: Wiki commons

 

Til slutt måtte kabinpersonalet bruke en serveringstralle for å sperre for mannen. Da plasserte han et håndkle over hodet og holdt laptopen over hodet. Så forsøkte han å skyve vekk trallen for å komme seg inn i første klasse igjen. Da ble han grepet av andre passasjerer, som hjalp kabinpersonalet med å tape mannen fast til setet.

Nå hadde cockpit meldt om hendelsen, og to F-22 Raptor ble scramblet fra Honolulu. Jagerflyene eskorterte 777-en til landing, hvor mannen ble pågrepet av FBI.