Del
Konkurransetilsynet har avsluttet undersøkelsene mot flyselskapene FlyViking og Danish Air Transport. Det er ikke funnet tilstrekkelig bevis for at det foreligger et samarbeid i strid med konkurranseloven.

 

Tilsynet har på den bakgrunn kommet til at saken i dag avsluttes uten ytterligere undersøkelser, skriver tilsynet i en pressemelding.

 

Bakgrunn: Razzia hos Flyviking

 

Konkurransetilsynet gjennomførte i september 2016 en bevissikring i lokalene til FlyViking. Bakgrunnen for kontrollen var at tilsynet ønsket å få avkreftet eller bekreftet mistanke om ulovlig samarbeid.

 

Les også: DAT: det er ingen reell konkurranse i Nord-Norge

 

– Konkurransetilsynet har gjennomgått et betydelig materiale, både fysisk og elektronisk, som ble beslaglagt ved bevissikringen. I tillegg er det foretatt forklaringsopptak med ansatte i FlyViking og Danish Air Transport. Etter en grundig gjennomgang har tilsynet ikke funnet grunnlag for å gå videre med saken, sier avdelingsdirektør Gjermund Nese.