Del
Foto: Wiki commons
Da en av Widerøes maskiner ble stående med teknisk feil på Kjevik i dag, utløste det en real runde ombookinger for berørte passasjerer.

 

– Vi har en Q400 ute med teknisk feil på Kristiansand Kjevik. Det har ført til tre kanselleringer i dag, samt forsinkelser på øvrige avganger. Vi har satt inn en DH8-300 som reserve, men vi vil ha følgeforsinkelser videre utover dagen på grunn av problemet i morges, sier Silje Brandvol, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Widerøe.
Dermed måtte selskapet hive seg rundt for å få kabalen til å gå opp, men lover at alle skal komme frem til bestemmelsesstedet i dag:– Alle passasjerer er booket om og skal komme frem i dag, om enn noe forsinket. Vi oppfordrer alle til å møte opp til oppsatt avgangstid med mindre de har fått beskjed om noe annet.

Vi beklager selvsagt de problemene som våre passasjerer får som følge av dette, men gjør det vi kan for å få folk frem så raskt som mulig, sier Brandvoll.