Del
Med Eskil Amdal ved stikka er en flaggmalt F-16 et godt bilde på norsk luftfartshistorie. Foto: Inge Wallumrød / Pexels

Vi synes det er god folkeskikk å orientere litt om hva som rører seg på nettavisen vår, ikke minst av respekt for alle dere som så trofast følger oss.

Som tidligere meldt har vi vært igjennom en ganske lang nedetid i forbindelse med avklaring av både ansvarsforhold, stab og struktur for Luftfart.Media fremover i tid.

Den umiddelbare effekten for deg som leser vil være at det blir betydelig mindre reklame. Vi ønsker å være tro mot prosjektet som rendyrket nisje-avis, og i tråd med det har vi valgt å si opp avtaler med noen av aktørene som har levert popup-reklamer til særlig mobilversjonen av avisen. Målet vårt er å servere et renere og mer uforstyrret produkt for flyfolket.

 

Uten sammenligning for øvrig; som Dak-en har vi kommet for å bli, selv om form og bruksområder kan endre seg under veis.
Foto: Tore Aune

 

Med snart 13 000 faste følgere er Luftfart.Media landets desidert største nettavis for luftfart, og det er en posisjon vi ønsker å både forsvare og å forholde oss til med ydmykhet.

Privatøkonomien styrer farta

Samtidig er det sånn at Luftfart.Media drives på ren entusiasme og for egen lommebok, så vi kan ikke utelukke at det vil komme andre reklameløsninger til erstatning på et tidspunkt – men da i en noe annen og mer smidig form enn det som hittil har vært brukt.

 

Der vi tidligere nærmest har jobbet døgnet rundt for å holde deg oppdatert på ulike saker, som vi sier i promo-videoen over, vil det nå bli et roligere tempo. Det betyr flere og bedre innsiktssaker og spennende møter med mennesker i norsk luftfart.

Skynder oss langsomt mot nye konsepter

Vi har også planer for å utvide virksomheten med tilleggskanaler som kan være med på å gi et bedre tilbud til alle som er luftfartsinteresserte i bred forstand. Disse hjulene maler langsomt, men vi har god tro på at vi skal få til noe spennende her innen rimelig tid. Nyåret 2018 vil forhåpentlig vis kunne by på første smakebit. Da vil også nettbutikken vår få en betydelig makeover, så hold øynene åpne for nye, spennende produkter.

Litt roligere, for kvalitetens skyld

Inntil da vil du som leser oppleve at det postes saker i en litt roligere frekvens. Det skyldes blant annet at vi, sammenlignet med en fullt operativ nyhetsredaksjon som er rikelig bemannet døgnet rundt, selvfølgelig aldri vil kunne konkurrere på siste nytt. Derfor vil innsatsen konsentreres mer rundt temasaker som ikke har samme tidsfølsomhet. Unntaket er naturlig vis store hendelser som ligger nært oss.

 

Vi prøver alltid å dekke alle aspekter ved luftfarten, ikke bare det aller hotteste og iøynefallende.
Foto: Pixabay

 

Så, som så mange ganger før, men med samme oppriktighet; tusen takk for at du følger Luftfart.Media – vi har kommet for å bli, selv om enkelte vedlikeholdspauser nå og da oppstår mens vi gjør hva vi kan for å skape et mest mulig leservennlig produkt.

 

Beste hilsen Tore

Tore er skrivende redaktør for Luftfart.Media